Alla inlägg den 25 mars 2010

Av jannice - 25 mars 2010 18:04

Dagens tanke: hur är du som vän? vad tillför du i din vänskapskrets?


anser att feedback är bra i en vänskap jag tycker själv att jag är ganska bra på det oftast.. men saknar nog det tillbaks i många fall.. kanske en klapp på axeln hade vart fint eller ett vad roligt.. kanske inte så påkostat eller?!

Eller är jag för duktig på att ge och därför saknar tillbaks?


kanske tänkvärt

Av jannice - 25 mars 2010 17:00

jag är nöjd, barnen är nöjda men trötta och snart kommer tystnaden slå in i grottan.. lungt o skönt.. men saknar dock vännen med barn som lämnade oss i förmiddags!


Jag är känner kyla i kroppen som is som sitter fast och inte värms upp igen. tårarna bränner bakom ögonlocken av alla känslor som väller upp.. trodde verkligen detta skulle bli ett bra år efter dom tragiska åren bakom oss..

det gör verkligen ont och det har endast gått snart 4månader av detta året och redan alla dessa hemska saker.. jag tänker mest på 3 saker och även om jag inte träffar två av er så tänker jag så mycket på er.. S min "systeryster" varje dag sen ditt telefonsamtal är du i mina tankar.. varför ringer jag inte? är jag feg? jag brukar aldrig tappa orden men vill inte veta.. vill inte höra ..

prinsessan N du vet väl att jag älskar dig.. jag önskar bara att du hade min hand i din!!!

Min vän A din sorg kommer jag aldrig kunna lätta på men jag hoppas du känner att jag finns här!

i all denna tråkigheten så fortsätter dagarna att gå hur lite vi än vill det..


varje dag händer saker och just nu är det ändå glädje minitroll går.. tänker bjuda på ett kort idag! ser det inte mums ut?  

Ovido - Quiz & Flashcards